{[DEL]}

#omegaguard

Minyak Ikan Terbaik - Omega Guard Shaklee видео

MINYAK IKAN TULEN . .SIAPA YANG SESUAI AMALKAN OMEGA GUARD? . .• Warga Emas • Penghidap Asthma (lelah) • Mereka yang memiliki tahap kolestrol tinggi • Mereka yang ingin kurus / jaga badan • Wanita Hamil • Wanita yang baru lepas bersalin • Ibu Menyusu • Pesakit darah tinggi • Orang yang selalu lupa • Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas • Pelajar • Mereka yang mementingkan tahap kesihatan yang bagus . . .Pada anda yang berminat dan ingin bertanyakan lebih lanjut berkenaan boleh lah menghubungi Liyana. . . . . .Liyana / 0148181310 .Trusted SID Shaklee . . . .#setdetox #setpelansingan #setkurus #setjimat #setcombo #sembelit #cucilemak #buanglemak #omegaguard #lecithin #herbalax #setslimming #setcantik #shaklee #shakleemaaysia #shakleeshahalam #setdetox #setpelansingan #setkurus #setjimat #setcombo #sembelit #cucilemak #buanglemak #omegaguard #lecithin #herbalax #setslimming #setcantik #shakleemaaysia #shakleejb #shakleekotabharu #shakleemalaysia#setparut #setkulitcantik #setjelita #mindakanakkanak .
MINYAK IKAN TULEN . .SIAPA YANG SESUAI AMALKAN OMEGA GUARD? . .• Warga Emas • Penghidap Asthma (lelah) • Mereka yang memiliki tahap kolestrol tinggi • Mereka yang ingin kurus / jaga badan • Wanita Hamil • Wanita yang baru lepas bersalin • Ibu Menyusu • Pesakit darah tinggi • Orang yang selalu lupa • Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas • Pelajar • Mereka yang mementingkan tahap kesihatan yang bagus . . .Pada anda yang berminat dan ingin bertanyakan lebih lanjut berkenaan boleh lah menghubungi Liyana. . . . . .Liyana / 0148181310 .Trusted SID Shaklee . . . .#setdetox #setpelansingan #setkurus #setjimat #setcombo #sembelit #cucilemak #buanglemak #omegaguard #lecithin #herbalax #setslimming #setcantik #shaklee #shakleemaaysia #shakleeshahalam #setdetox #setpelansingan #setkurus #setjimat #setcombo #sembelit #cucilemak #buanglemak #omegaguard #lecithin #herbalax #setslimming #setcantik #shakleemaaysia #shakleejb #shakleekotabharu #shakleemalaysia#setparut #setkulitcantik #setjelita #mindakanakkanak .
MINYAK IKAN TULEN . .SIAPA YANG SESUAI AMALKAN OMEGA GUARD? . .• Warga Emas • Penghidap Asthma (lelah) • Mereka yang memiliki tahap kolestrol tinggi • Mereka yang ingin kurus / jaga badan • Wanita Hamil • Wanita yang baru lepas bersalin • Ibu Menyusu • Pesakit darah tinggi • Orang yang selalu lupa • Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas • Pelajar • Mereka yang mementingkan tahap kesihatan yang bagus . . .Pada anda yang berminat dan ingin bertanyakan lebih lanjut berkenaan boleh lah menghubungi Liyana. . . . . .Liyana / 0148181310 .Trusted SID Shaklee . . . .#setdetox #setpelansingan #setkurus #setjimat #setcombo #sembelit #cucilemak #buanglemak #omegaguard #lecithin #herbalax #setslimming #setcantik #shaklee #shakleemaaysia #shakleeshahalam #setdetox #setpelansingan #setkurus #setjimat #setcombo #sembelit #cucilemak #buanglemak #omegaguard #lecithin #herbalax #setslimming #setcantik #shakleemaaysia #shakleejb #shakleekotabharu #shakleemalaysia#setparut #setkulitcantik #setjelita #mindakanakkanak .
Whatsapp Mirza untuk dapatkan HARGA TERBAIK & FREE CONSULTATION . Mirza | 011-60686383 #shaklee #shakleeeffects  #shakleemalaysia #landmarkstudy #kulitlicin #detox #antiaging #jerawat #kulitflawless #tipskurus #tipskulitcantik #setkecantikan #sayajualmurah  #shakleemurah #shakleepromo #agentshaklee #shakleeupm #shakleedamansara #lecithin #omegaguard #fishoil #omega3 #teaminstamf #buanglemak #cholesterol
Selamat petang😍
KENAPA KENA PILIH COLLAGEN POWDER SHAKLEE? . Ramai dah yg yakin dengan keberkesanan collagen powder shaklee tau! Bukan setakat kulit makin cantik , tulang pun makin kuat. . And sebab paling utama collagen powder shaklee sering jadi pilihan ✅ Bahan yg sangat berkualiti tinggi ✅ Kesan seawal sachet ke 3 ✅ Mudah dibawa kemana-mana ✅ EXCLUSIVE! . Kalau korang tengah mencari collagen yg sesuai , meh grab collagen powder shaklee. Confirm puas hati. . Nadia dah cuba and nadia nak share kehebatan dia dengan korang semua untuk rasa sekali, dapatkan kulit idaman korang😍 . 0146086386 Nurul Nadia
KENAPA KENA PILIH COLLAGEN POWDER SHAKLEE? . Ramai dah yg yakin dengan keberkesanan collagen powder shaklee tau! Bukan setakat kulit makin cantik , tulang pun makin kuat. . And sebab paling utama collagen powder shaklee sering jadi pilihan ✅ Bahan yg sangat berkualiti tinggi ✅ Kesan seawal sachet ke 3 ✅ Mudah dibawa kemana-mana ✅ EXCLUSIVE! . Kalau korang tengah mencari collagen yg sesuai , meh grab collagen powder shaklee. Confirm puas hati. . Nadia dah cuba and nadia nak share kehebatan dia dengan korang semua untuk rasa sekali, dapatkan kulit idaman korang😍 . 0146086386 Nurul Nadia
KENAPA KENA PILIH COLLAGEN POWDER SHAKLEE? . Ramai dah yg yakin dengan keberkesanan collagen powder shaklee tau! Bukan setakat kulit makin cantik , tulang pun makin kuat. . And sebab paling utama collagen powder shaklee sering jadi pilihan ✅ Bahan yg sangat berkualiti tinggi ✅ Kesan seawal sachet ke 3 ✅ Mudah dibawa kemana-mana ✅ EXCLUSIVE! . Kalau korang tengah mencari collagen yg sesuai , meh grab collagen powder shaklee. Confirm puas hati. . Nadia dah cuba and nadia nak share kehebatan dia dengan korang semua untuk rasa sekali, dapatkan kulit idaman korang😍 . 0146086386 Nurul Nadia
Assalamualaikum & Hai 😄 - - Ramai yang tanya pada Fikah , supplemen Shaklee apa sesuai untuk kesihatan mata 👁👁 ? Tanpa buang masa, Fikah suggest supplement yang terbaik untuk mata ialah CAROTOMAX !! - - Carotomax digabungkan dengan 6 varieti karotena yang diekstrak dari sayuran & buah - buahan yang tinggi sifat antioksidan seperti buah anggur , brokoli , tomato , rumpai laut , kentang dan minyak sawit . - - - Antara kebaikan CAROTOMAX ialah , satu kapsul Carotomax membekalkan lebih 13mg kebaikan karotenoid semulajadi yg sangat bagus utk kesihatan dan 6 khasiat varieti kontena yg memberikan kebaikan karotenoid yang lengkap untuk didapati daripada diet harian seperti , - - 1) Alpha Carotene - untuk penglihatan malam , menjaga kesihatan mata , menghalang degeneragi penglihatan . 2) Beta Carotene - Memperbaiki kulit , mempercepatkan pemulihan luka , mempertingkatkan sistem imunisasi , mengurangkan risiko kanser usus , payudara dan prostat . 3) Astaxanthin - Pigmen di dalam alga & fitplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon , tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut , sumber yang tulen dan poten . Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol . 4) Lycopene - bersifat antioksida , menghalang penuaan organ , mengurangkan penyakit kelenjar prostat , untuk kesihatan serviks , jantng dan menguatkan sistem imun. 5) Lutien - menyekat katarak , glaucoma , AMD (penyakit macular berkaitan umur) 6) Zeaxanthin - Melindungi mata, menurah cahaya gelombang biru pendek berbahaya , mengurangkan risiko kanser ovari & payudara termasuk endomentrial & serviks . - - Carotomax juga membantu mempertingkatkan penglihatan , menggalakkan perkembangan nirmal & sihat , meredakan penyakit kulit , menghalang infleksi melawan kanser dan membantu menjaga kesihatan sel darah putih dan merah . - - Jika nak tahu lebih lanjut Carotomax dan nak dapat harga istimewa bagi setiap produk Shaklee. Boleh hubungi Fikah di WhatsApp, Your Favourite SID Nurul Syafiqah 017-8732674
Assalamualaikum & Hai 😄 - - Ramai yang tanya pada Fikah , supplemen Shaklee apa sesuai untuk kesihatan mata 👁👁 ? Tanpa buang masa, Fikah suggest supplement yang terbaik untuk mata ialah CAROTOMAX !! - - Carotomax digabungkan dengan 6 varieti karotena yang diekstrak dari sayuran & buah - buahan yang tinggi sifat antioksidan seperti buah anggur , brokoli , tomato , rumpai laut , kentang dan minyak sawit . - - - Antara kebaikan CAROTOMAX ialah , satu kapsul Carotomax membekalkan lebih 13mg kebaikan karotenoid semulajadi yg sangat bagus utk kesihatan dan 6 khasiat varieti kontena yg memberikan kebaikan karotenoid yang lengkap untuk didapati daripada diet harian seperti , - - 1) Alpha Carotene - untuk penglihatan malam , menjaga kesihatan mata , menghalang degeneragi penglihatan . 2) Beta Carotene - Memperbaiki kulit , mempercepatkan pemulihan luka , mempertingkatkan sistem imunisasi , mengurangkan risiko kanser usus , payudara dan prostat . 3) Astaxanthin - Pigmen di dalam alga & fitplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon , tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut , sumber yang tulen dan poten . Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol . 4) Lycopene - bersifat antioksida , menghalang penuaan organ , mengurangkan penyakit kelenjar prostat , untuk kesihatan serviks , jantng dan menguatkan sistem imun. 5) Lutien - menyekat katarak , glaucoma , AMD (penyakit macular berkaitan umur) 6) Zeaxanthin - Melindungi mata, menurah cahaya gelombang biru pendek berbahaya , mengurangkan risiko kanser ovari & payudara termasuk endomentrial & serviks . - - Carotomax juga membantu mempertingkatkan penglihatan , menggalakkan perkembangan nirmal & sihat , meredakan penyakit kulit , menghalang infleksi melawan kanser dan membantu menjaga kesihatan sel darah putih dan merah . - - Jika nak tahu lebih lanjut Carotomax dan nak dapat harga istimewa bagi setiap produk Shaklee. Boleh hubungi Fikah di WhatsApp, Your Favourite SID Nurul Syafiqah 017-8732674
Assalamualaikum & Hai 😄 - - Ramai yang tanya pada Fikah , supplemen Shaklee apa sesuai untuk kesihatan mata 👁👁 ? Tanpa buang masa, Fikah suggest supplement yang terbaik untuk mata ialah CAROTOMAX !! - - Carotomax digabungkan dengan 6 varieti karotena yang diekstrak dari sayuran & buah - buahan yang tinggi sifat antioksidan seperti buah anggur , brokoli , tomato , rumpai laut , kentang dan minyak sawit . - - - Antara kebaikan CAROTOMAX ialah , satu kapsul Carotomax membekalkan lebih 13mg kebaikan karotenoid semulajadi yg sangat bagus utk kesihatan dan 6 khasiat varieti kontena yg memberikan kebaikan karotenoid yang lengkap untuk didapati daripada diet harian seperti , - - 1) Alpha Carotene - untuk penglihatan malam , menjaga kesihatan mata , menghalang degeneragi penglihatan . 2) Beta Carotene - Memperbaiki kulit , mempercepatkan pemulihan luka , mempertingkatkan sistem imunisasi , mengurangkan risiko kanser usus , payudara dan prostat . 3) Astaxanthin - Pigmen di dalam alga & fitplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon , tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut , sumber yang tulen dan poten . Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol . 4) Lycopene - bersifat antioksida , menghalang penuaan organ , mengurangkan penyakit kelenjar prostat , untuk kesihatan serviks , jantng dan menguatkan sistem imun. 5) Lutien - menyekat katarak , glaucoma , AMD (penyakit macular berkaitan umur) 6) Zeaxanthin - Melindungi mata, menurah cahaya gelombang biru pendek berbahaya , mengurangkan risiko kanser ovari & payudara termasuk endomentrial & serviks . - - Carotomax juga membantu mempertingkatkan penglihatan , menggalakkan perkembangan nirmal & sihat , meredakan penyakit kulit , menghalang infleksi melawan kanser dan membantu menjaga kesihatan sel darah putih dan merah . - - Jika nak tahu lebih lanjut Carotomax dan nak dapat harga istimewa bagi setiap produk Shaklee. Boleh hubungi Fikah di WhatsApp, Your Favourite SID Nurul Syafiqah 017-8732674
Assalamualaikum & Hai 😄 - - Ramai yang tanya pada Fikah , supplemen Shaklee apa sesuai untuk kesihatan mata 👁👁 ? Tanpa buang masa, Fikah suggest supplement yang terbaik untuk mata ialah CAROTOMAX !! - - Carotomax digabungkan dengan 6 varieti karotena yang diekstrak dari sayuran & buah - buahan yang tinggi sifat antioksidan seperti buah anggur , brokoli , tomato , rumpai laut , kentang dan minyak sawit . - - - Antara kebaikan CAROTOMAX ialah , satu kapsul Carotomax membekalkan lebih 13mg kebaikan karotenoid semulajadi yg sangat bagus utk kesihatan dan 6 khasiat varieti kontena yg memberikan kebaikan karotenoid yang lengkap untuk didapati daripada diet harian seperti , - - 1) Alpha Carotene - untuk penglihatan malam , menjaga kesihatan mata , menghalang degeneragi penglihatan . 2) Beta Carotene - Memperbaiki kulit , mempercepatkan pemulihan luka , mempertingkatkan sistem imunisasi , mengurangkan risiko kanser usus , payudara dan prostat . 3) Astaxanthin - Pigmen di dalam alga & fitplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon , tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut , sumber yang tulen dan poten . Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol . 4) Lycopene - bersifat antioksida , menghalang penuaan organ , mengurangkan penyakit kelenjar prostat , untuk kesihatan serviks , jantng dan menguatkan sistem imun. 5) Lutien - menyekat katarak , glaucoma , AMD (penyakit macular berkaitan umur) 6) Zeaxanthin - Melindungi mata, menurah cahaya gelombang biru pendek berbahaya , mengurangkan risiko kanser ovari & payudara termasuk endomentrial & serviks . - - Carotomax juga membantu mempertingkatkan penglihatan , menggalakkan perkembangan nirmal & sihat , meredakan penyakit kulit , menghalang infleksi melawan kanser dan membantu menjaga kesihatan sel darah putih dan merah . - - Jika nak tahu lebih lanjut Carotomax dan nak dapat harga istimewa bagi setiap produk Shaklee. Boleh hubungi Fikah di WhatsApp, Your Favourite SID Nurul Syafiqah 017-8732674
Assalamualaikum & Hai 😄 - - Ramai yang tanya pada Fikah , supplemen Shaklee apa sesuai untuk kesihatan mata 👁👁 ? Tanpa buang masa, Fikah suggest supplement yang terbaik untuk mata ialah CAROTOMAX !! - - Carotomax digabungkan dengan 6 varieti karotena yang diekstrak dari sayuran & buah - buahan yang tinggi sifat antioksidan seperti buah anggur , brokoli , tomato , rumpai laut , kentang dan minyak sawit . - - - Antara kebaikan CAROTOMAX ialah , satu kapsul Carotomax membekalkan lebih 13mg kebaikan karotenoid semulajadi yg sangat bagus utk kesihatan dan 6 khasiat varieti kontena yg memberikan kebaikan karotenoid yang lengkap untuk didapati daripada diet harian seperti , - - 1) Alpha Carotene - untuk penglihatan malam , menjaga kesihatan mata , menghalang degeneragi penglihatan . 2) Beta Carotene - Memperbaiki kulit , mempercepatkan pemulihan luka , mempertingkatkan sistem imunisasi , mengurangkan risiko kanser usus , payudara dan prostat . 3) Astaxanthin - Pigmen di dalam alga & fitplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon , tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut , sumber yang tulen dan poten . Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol . 4) Lycopene - bersifat antioksida , menghalang penuaan organ , mengurangkan penyakit kelenjar prostat , untuk kesihatan serviks , jantng dan menguatkan sistem imun. 5) Lutien - menyekat katarak , glaucoma , AMD (penyakit macular berkaitan umur) 6) Zeaxanthin - Melindungi mata, menurah cahaya gelombang biru pendek berbahaya , mengurangkan risiko kanser ovari & payudara termasuk endomentrial & serviks . - - Carotomax juga membantu mempertingkatkan penglihatan , menggalakkan perkembangan nirmal & sihat , meredakan penyakit kulit , menghalang infleksi melawan kanser dan membantu menjaga kesihatan sel darah putih dan merah . - - Jika nak tahu lebih lanjut Carotomax dan nak dapat harga istimewa bagi setiap produk Shaklee. Boleh hubungi Fikah di WhatsApp, Your Favourite SID Nurul Syafiqah 017-8732674
Assalamualaikum & Hai 😄 - - Ramai yang tanya pada Fikah , supplemen Shaklee apa sesuai untuk kesihatan mata 👁👁 ? Tanpa buang masa, Fikah suggest supplement yang terbaik untuk mata ialah CAROTOMAX !! - - Carotomax digabungkan dengan 6 varieti karotena yang diekstrak dari sayuran & buah - buahan yang tinggi sifat antioksidan seperti buah anggur , brokoli , tomato , rumpai laut , kentang dan minyak sawit . - - - Antara kebaikan CAROTOMAX ialah , satu kapsul Carotomax membekalkan lebih 13mg kebaikan karotenoid semulajadi yg sangat bagus utk kesihatan dan 6 khasiat varieti kontena yg memberikan kebaikan karotenoid yang lengkap untuk didapati daripada diet harian seperti , - - 1) Alpha Carotene - untuk penglihatan malam , menjaga kesihatan mata , menghalang degeneragi penglihatan . 2) Beta Carotene - Memperbaiki kulit , mempercepatkan pemulihan luka , mempertingkatkan sistem imunisasi , mengurangkan risiko kanser usus , payudara dan prostat . 3) Astaxanthin - Pigmen di dalam alga & fitplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon , tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut , sumber yang tulen dan poten . Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol . 4) Lycopene - bersifat antioksida , menghalang penuaan organ , mengurangkan penyakit kelenjar prostat , untuk kesihatan serviks , jantng dan menguatkan sistem imun. 5) Lutien - menyekat katarak , glaucoma , AMD (penyakit macular berkaitan umur) 6) Zeaxanthin - Melindungi mata, menurah cahaya gelombang biru pendek berbahaya , mengurangkan risiko kanser ovari & payudara termasuk endomentrial & serviks . - - Carotomax juga membantu mempertingkatkan penglihatan , menggalakkan perkembangan nirmal & sihat , meredakan penyakit kulit , menghalang infleksi melawan kanser dan membantu menjaga kesihatan sel darah putih dan merah . - - Jika nak tahu lebih lanjut Carotomax dan nak dapat harga istimewa bagi setiap produk Shaklee. Boleh hubungi Fikah di WhatsApp, Your Favourite SID Nurul Syafiqah 017-8732674
ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA! - - Dengan #espshaklee 300ml sehari 👇 - - ✅ dapat extra energy! ✅ tak mudah rasa penat ✅ kenyang lama ✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata ✅ no more pedih perut ✅ no more pedih ulu hati ✅ no more sunburn ✅ no more mengantuk di tengahari - - Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong! - - Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : - - 📞 NAZ | 0172528629 📞 NAZ | 0172528629 📞 NAZ | 0172528629 - - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA! - - Dengan #espshaklee 300ml sehari 👇 - - ✅ dapat extra energy! ✅ tak mudah rasa penat ✅ kenyang lama ✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata ✅ no more pedih perut ✅ no more pedih ulu hati ✅ no more sunburn ✅ no more mengantuk di tengahari - - Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong! - - Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : - - 📞 NAZ | 0172528629 📞 NAZ | 0172528629 📞 NAZ | 0172528629 - - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA! - - Dengan #espshaklee 300ml sehari 👇 - - ✅ dapat extra energy! ✅ tak mudah rasa penat ✅ kenyang lama ✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata ✅ no more pedih perut ✅ no more pedih ulu hati ✅ no more sunburn ✅ no more mengantuk di tengahari - - Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong! - - Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : - - 📞 NAZ | 0172528629 📞 NAZ | 0172528629 📞 NAZ | 0172528629 - - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM #ESPshaklee #vitaminC #vitaminE #Bcomplex #garlic #alfafa #lecithin #omegaguard #herbalblend #carotomax #herbalax #cinch #prosante #shakleekualaselangor #shakleepuncakalam #shakleealamjaya #shakleesaujanautama #shakleejeram #shakleemeru #shakleebukitkuching www.wasap.my/+60172528629
Minyak ikan yang disuling 3 peringkat agar segala toksin yang merbahaya seperti merkuri dibuang, tiada kontiminasi agar ianya selamat dimakan dan tiada bau hanyir ikan. . Minyak ikan Omega 3 mengandungi EPA dan DHA yang amat diperlukan untuk tumbesaran otak. Jika diambil oleh ibu mengandung, ia membantu tumbesaran baby dalam kandungan. Jika diambil oleh ibu menyusu, khasiatnya akan disalurkan kepada bayi. Disamping itu, ia juga membantu membantu ibu-ibu dapatkan kembali badan sebelum mengandung. . Omega 3 mempunyai sifat anti inflamasi. Ianya dapat melindungi jantung kita. Membantu melegakan gout, sakit sendi. . Banyak lagi kebaikan Omega 3 ni dan semuanya dapat diambil dengan hanya 3 biji OmegaGuard setiap hari. . Tengku Sofia 012-3390665 . #shakleebysofia #sayajualshaklee #terapiinstagram #codshakleegombak #shaklee #ibumengandung #kpj #hospitalbersalin #hospital #klinikpakar #minyakikan #shaklee #shakleemalaysia #shakleegombak #shakleesrigombak #pengedarshaklee #ejenshaklee #shakleebatucaves #kedaivitamingombakdanbatucaves #omegaguard #omega3 #shakleebysofia
Akak pengguna tegar Omega Guard dan juga ESP. Sebab Omega bantu supaya berat badan tak naik berlebihan semasa mengandung. Lepastu baik utk perkembangan otak baby. ESP pulak bantu akak kawal selera makan masa hamil ni. Dan juga untuk extra tenaga. Boleh buat macam macam kerja , kurangkan rasa letih dan lesu. Siapa nak try ESP dan Omega Guard utk kehamilan, untuk berpantang, utk turunkan berat badan boleh wassap.akak. Akak akan consult ikut masalah korang nanti. Okay! . FAIZA 012-7752910 Your Trusted Shaklee Distributor #faizashaklee #shakleeserikembangan #shakleeserdang #shakleekinrara #setslimmingshaklee #setkurusshaklee #setslimmingshaklee #espshakleemurah #herblax #omegaguard #syukuralhamdulillah #shakleekl #shakleeequinepark #shakleepuncakjalil #shakleebukitjalil
COLLAGEN SANGAT PENTING! . Korang tahu tak collagen nie sangat penting utk badan kita. Kenapa? Penghasilan collagen dalam badan kita akan berkurang 1% setiap tahun apabila umur kita mencapai 25 tahun. Bayangkan umur 45 dah 20% collagen hilang. . Collagen nie umpama gam yg akan memegang kulit kita, sebab tu penting untuk kita ambil collagen. Untuk tingkatkan semula penghasilan collagen dalam badan kita. . ✅ Kekalkan kulit anjal dan lembap ✅ Menyokong kekuatan sendi ✅ Menguatkan tulang dan otot ✅ Mengurangkan keradangan . So collagen bukan untuk kulit semata-mata tau! Seluruh badan kita perlukan collagen untuk kesihatan yg lebih baik. . Nak tahu lebih lanjut tentang collagen powder shaklee? . 0146086386 Nurul Nadia
COLLAGEN SANGAT PENTING! . Korang tahu tak collagen nie sangat penting utk badan kita. Kenapa? Penghasilan collagen dalam badan kita akan berkurang 1% setiap tahun apabila umur kita mencapai 25 tahun. Bayangkan umur 45 dah 20% collagen hilang. . Collagen nie umpama gam yg akan memegang kulit kita, sebab tu penting untuk kita ambil collagen. Untuk tingkatkan semula penghasilan collagen dalam badan kita. . ✅ Kekalkan kulit anjal dan lembap ✅ Menyokong kekuatan sendi ✅ Menguatkan tulang dan otot ✅ Mengurangkan keradangan . So collagen bukan untuk kulit semata-mata tau! Seluruh badan kita perlukan collagen untuk kesihatan yg lebih baik. . Nak tahu lebih lanjut tentang collagen powder shaklee? . 0146086386 Nurul Nadia
COLLAGEN SANGAT PENTING! . Korang tahu tak collagen nie sangat penting utk badan kita. Kenapa? Penghasilan collagen dalam badan kita akan berkurang 1% setiap tahun apabila umur kita mencapai 25 tahun. Bayangkan umur 45 dah 20% collagen hilang. . Collagen nie umpama gam yg akan memegang kulit kita, sebab tu penting untuk kita ambil collagen. Untuk tingkatkan semula penghasilan collagen dalam badan kita. . ✅ Kekalkan kulit anjal dan lembap ✅ Menyokong kekuatan sendi ✅ Menguatkan tulang dan otot ✅ Mengurangkan keradangan . So collagen bukan untuk kulit semata-mata tau! Seluruh badan kita perlukan collagen untuk kesihatan yg lebih baik. . Nak tahu lebih lanjut tentang collagen powder shaklee? . 0146086386 Nurul Nadia
ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA! - - Dengan #espshaklee 300ml sehari 👇 - - ✅ dapat extra energy! ✅ tak mudah rasa penat ✅ kenyang lama ✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata ✅ no more pedih perut ✅ no more pedih ulu hati ✅ no more sunburn ✅ no more mengantuk di tengahari - - Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong! - - Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : - - 📞 NAZ | 0172528629 📞 NAZ | 0172528629 📞 NAZ | 0172528629 - - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
Jumaat 20/7/2018. Alhamdulillah, genap umur ank soleh ibu 6 bulan. Hari ni jugak first day makan bubur nasi. Hehe . Tapi bubur nasi kosong saja dulu. Sbb nak biasakan Fayyad utk terima semua rasa. Tawar, pahit, manis, masin & masam. Supaya dgn harapan dia tak jadi picky eater (memilih) bila besar nanti. . Ajua pun gunakan 4 day rules jugak utk menu Fayyad ni. Bertabahah Fayyad utk telan bubur nasi kosong selama 4 hari ye. Then, the next 4 days menu lain pulak. Lebih sedap sikit. Hehe . Mommies2 yg ada pengalaman, sharelah menu best2 yg sihat utk baby. Bolehla tiruvasi sikit.😋 . Opps! Lepas ni nak kena tambah fish oil #omegaguard dah dlm bubur nasi Fayyad. Picitkan je dlm bubur settle. Utk perkembangan otak yg bijak👍 . Mommies2 pun boleh buat taw utk kebaikan baby. . P/s: Happynya muka awk si Fayyad bijak ye dpt makan.😍 . #fayyadturn6month #fayyadanaksoleh #fayyadanakbijak
Mencari Pengedar Shaklee terdekat anda?
BISNES ONLINE HUJUNG JARI SAHAJA . . Percaya tak dengan hadap phone je dapat income masyuk setiap bulan? Daripada hadap phone kosong takde income kan. . . Lebih baik hadap phone dapat gain extra income , dapat ilmu bisnes , dapat bina ikatan yg lebih luas. . . Takde pun nak kena beli stock banyak-banyak simpan kat rumah, nak kena keluar pos barang. Tak payah! . . Zaman teknologi semua online je dik! Tau-tau barang customer dah sampai kat dorang. Mudah tak? . . Oleh sebab itu, nadia buka peluang lagi 3 tempat sahaja untuk korang yg betul-betul nak buat extra income setiap bulan. . . Anda serius nak join , nadia serius nak bantu anda😊 . . Nadia | 0146086386
BISNES ONLINE HUJUNG JARI SAHAJA . . Percaya tak dengan hadap phone je dapat income masyuk setiap bulan? Daripada hadap phone kosong takde income kan. . . Lebih baik hadap phone dapat gain extra income , dapat ilmu bisnes , dapat bina ikatan yg lebih luas. . . Takde pun nak kena beli stock banyak-banyak simpan kat rumah, nak kena keluar pos barang. Tak payah! . . Zaman teknologi semua online je dik! Tau-tau barang customer dah sampai kat dorang. Mudah tak? . . Oleh sebab itu, nadia buka peluang lagi 3 tempat sahaja untuk korang yg betul-betul nak buat extra income setiap bulan. . . Anda serius nak join , nadia serius nak bantu anda😊 . . Nadia | 0146086386
TESTIMONI SET SLIMMING 💓 . Alhamdulullah. Another feedback daripada customer yang dah consume Set Slimming Shaklee. . Antara supplement Shaklee yg terdapat dalam Set Slimming: Omega guard Lecithin Alfalfa Herb lax Cinch Shake Esp . Proses yang terlibat: . 1. BUANG : - Herbalax : untuk detoks. If nak slim first thing first kena detoks dulu. Untuk bagi usus bersih & mudahkan penyerapan nutrien dalam badan. - Alfalfa : Alfalfa ni umpama jamu moden. Untuk buat badan kita rasa hangat & bagys untuk detoks juga. Sebab dia base on herba. 2. BAKAR : - Omega Guard : Fungsi dia untuk pecahkan lemak yg dah melekat dekat organ dalam badan. Lagi satu dia pecahkan lemak dalam salur darah, elak salur darah daripada tersumbat. - Lecithin : Fungsi lecithin adalah pengemulsi lemak. Maksudnya dia cairkan lemak-lemak yang dah dibakar oleh Omega Guard tadi. 3. BINA : -ESP : Sumber protein utama untuk tubuh badan. Fungsi protein untuk kurus adalah build up kita punya muscle and repair tekstur kulit. So that kita kurus tapi tak menggeleber. . Jadi, siapa2 ada masalah nak turunkan berat badan, meh wassap Faiza. . Saya akan consult based on masalah awak dan apa keperluan awak mengikut budget. . 😘 . FAIZA 012-7752910 Your Trusted Shaklee Distributor #faizashaklee #shakleeserikembangan #shakleeserdang #shakleekinrara #setslimmingshaklee #setkurusshaklee #setslimmingshaklee #espshakleemurah #herblax #omegaguard #syukuralhamdulillah #shakleekl #shakleeequinepark #shakleepuncakjalil #shakleebukitjalil
ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA! - - Dengan #espshaklee 300ml sehari 👇 - - ✅ dapat extra energy! ✅ tak mudah rasa penat ✅ kenyang lama ✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata ✅ no more pedih perut ✅ no more pedih ulu hati ✅ no more sunburn ✅ no more mengantuk di tengahari - - Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong! - - Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : - - 📞 NAZ | 0172528629 📞 NAZ | 0172528629 📞 NAZ | 0172528629 - - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
🌿Collagen Powder ================= Manfaat utama: 🌹Mengurangkan kulit kering dan elastisiti akan bertambah baik (masalah kulit akan lebih cepat sembuh dan kurangkan kesan parut pada kulit) 🌹Membantu menghilangkan tanda penuaan (tampak lebih muda😍😍😍) 🌹Menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan rambut, kuku yang lebih kuat dan sihat. 🌹Membantu menguatkan tulang dan kurangkan kemungkinan kejadian tulang rapuh 🌹Membantu mengurangkan kesakitan dan geseran pada sendi. 🌹Baik untuk kesihatan mata kerana kolagen diperlukan oleh kornea dalam membantu mengekalkan otot mata supaya tetap anjal☺ 🌹Memastikan otak sentiasa sihat. (*Adalah penting agar otak mendapat manfaat kolagen agar minda sentiasa kuat dan baik walaupun anda semakin menua) #setkulitcantik #espshaklee #vitaminc #vivix #youth #vitamine #omegaguard #bcomplex #alfalfa #herbalblend #mealshake #glacomplex #youth #garliccomplex #collagenpowder #shakleemalaysia #shakleepenang #shakleeperak #kulitputih #kulitgebu #jerawat #bertenaga #imunisasi #sihat #cantik #vitamins #organic #bazarpaknil #bazaronline #VitaUmiBeauty
. OmegaGuard Penting Untuk Ibu Hamil . Omega-3 perlu diperolehi dari diet pemakanan atau suplemen sebab ia tidak dihasilkan oleh badan kita . Kajian menunjukkan bahawa 2 jenis keluarga Omega-3 yang sangat bermanfaat adalah: . ✅EPA (asid eicosapentaenoic) ✅DHA (asid docosahexaenoic). . EPA berfungsi menyokong jantung, sistem imun, dan tindak balas keradangan . Manakala, DHA pula menyokong otak, mata, dan sistem saraf pusat. Jadi penting untuk wanita hamil dan menyusu . 👩Manfaat Untuk Ibu dan Bayi👶 . Omega-3 mengandungi DHA yang penting dalam pembentukan otak bayi, mata dan jantung . DHA ini sangat penting untuk janin yang masih dalam kandungan dan bayi yang telah dilahirkan sehingga berumur 18 bulan tapi badan bayi tak dapat nak hasilkan sendiri DHA. . DHA ni bayi akan dapat dari ibu iaitu dari plasenta (semasa masih dalam rahim) dan melalui susu ibu (selepas lahir). Jadi ibu-ibu perlulah tingkatkan pengambilan diet makanan yang tinggi kandungan DHA ni . 👍Kebaikan Mengamalkan Omega 3 Semasa Hamil . Penyelidikan telah mengesahkan penambahan EPA dan DHA kepada diet wanita hamil memberi kesan berikut: . ✔meningkatkan perkembangan penglihatan dan kognitif bayi ✔mengurangkan risiko alergi di kalangan bayi ✔mencegah kelahiran pramatang ✔mengurangkan risiko pre-eklampsia ✔mengurangkan risiko bayi lahir kurang berat ✔mengurangkan risiko ibu kemurungan (post-natal depression) . Nak tanya lanjut? WhatsApp je 📱 +0177794916 . Nak mudah, klik link kat profile 👆 . #Shaklee #SayaJualShaklee #ShakleeHargaStudent #ShakleePalingMurah #ShakleeMurah #Shakleemelaka #Shakleetangkak #D2DTeam #VitaminHamil #VitaminHamilShaklee #VitaminMengandung #VitaminMengandungShaklee #PrenatalSet #SetMengandung #OmegaGuard #Omega3
. OmegaGuard Penting Untuk Ibu Hamil . Omega-3 perlu diperolehi dari diet pemakanan atau suplemen sebab ia tidak dihasilkan oleh badan kita . Kajian menunjukkan bahawa 2 jenis keluarga Omega-3 yang sangat bermanfaat adalah: . ✅EPA (asid eicosapentaenoic) ✅DHA (asid docosahexaenoic). . EPA berfungsi menyokong jantung, sistem imun, dan tindak balas keradangan . Manakala, DHA pula menyokong otak, mata, dan sistem saraf pusat. Jadi penting untuk wanita hamil dan menyusu . 👩Manfaat Untuk Ibu dan Bayi👶 . Omega-3 mengandungi DHA yang penting dalam pembentukan otak bayi, mata dan jantung . DHA ini sangat penting untuk janin yang masih dalam kandungan dan bayi yang telah dilahirkan sehingga berumur 18 bulan tapi badan bayi tak dapat nak hasilkan sendiri DHA. . DHA ni bayi akan dapat dari ibu iaitu dari plasenta (semasa masih dalam rahim) dan melalui susu ibu (selepas lahir). Jadi ibu-ibu perlulah tingkatkan pengambilan diet makanan yang tinggi kandungan DHA ni . 👍Kebaikan Mengamalkan Omega 3 Semasa Hamil . Penyelidikan telah mengesahkan penambahan EPA dan DHA kepada diet wanita hamil memberi kesan berikut: . ✔meningkatkan perkembangan penglihatan dan kognitif bayi ✔mengurangkan risiko alergi di kalangan bayi ✔mencegah kelahiran pramatang ✔mengurangkan risiko pre-eklampsia ✔mengurangkan risiko bayi lahir kurang berat ✔mengurangkan risiko ibu kemurungan (post-natal depression) . Nak tanya lanjut? WhatsApp je 📱 +0177794916 . Nak mudah, klik link kat profile 👆 . #Shaklee #SayaJualShaklee #ShakleeHargaStudent #ShakleePalingMurah #ShakleeMurah #Shakleemelaka #Shakleetangkak #D2DTeam #VitaminHamil #VitaminHamilShaklee #VitaminMengandung #VitaminMengandungShaklee #PrenatalSet #SetMengandung #OmegaGuard #Omega3
. OmegaGuard Penting Untuk Ibu Hamil . Omega-3 perlu diperolehi dari diet pemakanan atau suplemen sebab ia tidak dihasilkan oleh badan kita . Kajian menunjukkan bahawa 2 jenis keluarga Omega-3 yang sangat bermanfaat adalah: . ✅EPA (asid eicosapentaenoic) ✅DHA (asid docosahexaenoic). . EPA berfungsi menyokong jantung, sistem imun, dan tindak balas keradangan . Manakala, DHA pula menyokong otak, mata, dan sistem saraf pusat. Jadi penting untuk wanita hamil dan menyusu . 👩Manfaat Untuk Ibu dan Bayi👶 . Omega-3 mengandungi DHA yang penting dalam pembentukan otak bayi, mata dan jantung . DHA ini sangat penting untuk janin yang masih dalam kandungan dan bayi yang telah dilahirkan sehingga berumur 18 bulan tapi badan bayi tak dapat nak hasilkan sendiri DHA. . DHA ni bayi akan dapat dari ibu iaitu dari plasenta (semasa masih dalam rahim) dan melalui susu ibu (selepas lahir). Jadi ibu-ibu perlulah tingkatkan pengambilan diet makanan yang tinggi kandungan DHA ni . 👍Kebaikan Mengamalkan Omega 3 Semasa Hamil . Penyelidikan telah mengesahkan penambahan EPA dan DHA kepada diet wanita hamil memberi kesan berikut: . ✔meningkatkan perkembangan penglihatan dan kognitif bayi ✔mengurangkan risiko alergi di kalangan bayi ✔mencegah kelahiran pramatang ✔mengurangkan risiko pre-eklampsia ✔mengurangkan risiko bayi lahir kurang berat ✔mengurangkan risiko ibu kemurungan (post-natal depression) . Nak tanya lanjut? WhatsApp je 📱 +0177794916 . Nak mudah, klik link kat profile 👆 . #Shaklee #SayaJualShaklee #ShakleeHargaStudent #ShakleePalingMurah #ShakleeMurah #Shakleemelaka #Shakleetangkak #D2DTeam #VitaminHamil #VitaminHamilShaklee #VitaminMengandung #VitaminMengandungShaklee #PrenatalSet #SetMengandung #OmegaGuard #Omega3
ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA! - - Dengan #espshaklee 300ml sehari 👇 - - ✅ dapat extra energy! ✅ tak mudah rasa penat ✅ kenyang lama ✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata ✅ no more pedih perut ✅ no more pedih ulu hati ✅ no more sunburn ✅ no more mengantuk di tengahari - - Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong! - - Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : - - 📞 NAZ | 0172528629 📞 NAZ | 0172528629 📞 NAZ | 0172528629 - - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
Tempoh penyusuan adalah satu jangka masa terbaik untuk perkembangan otak bayi. Berikan yang terbaik untuk anak anda sejak mereka masih bayi lagi. Whatsapp 0133182104 untuk free konsultansi #setmenyusu #setberpantang #omegaguard #minyakikanberkualiti #TeaminstaMF #shakleeuser #ShakleeOnlineHomeBiz #wapp0133282104 #CodAreaIpoh
Shaklee Collagen Powder terbukti berkesan untuk: ❤ Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%. ❤ Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%. ❤ Peningkatan dalam8* penampilan keseluruhan sehingga 71%. ❤ Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%. ❤ Meningkatkan pemakaian kekal mekap sehingga 60%. ❤ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55%. ❤ Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54%. ❤ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50%. ❤ Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%. #setkulitcantik #espshaklee #vitaminc #vivix #youth #vitamine #omegaguard #bcomplex #alfalfa #herbalblend #mealshake #glacomplex #youth #garliccomplex #collagenpowder #shakleemalaysia #shakleepenang #shakleeperak #kulitputih #kulitgebu #jerawat #bertenaga #imunisasi #sihat #cantik #vitamins #organic #bazarpaknil #bazaronline #VitaUmiBeauty
Bila disahkan PREGNANT, perkara nombor 1 adalah perlu pastikan cukup ASID FOLIK dan ZAT BESI. Farah mintak tolong sangat-sangat bakal momies semua tidak skip 2 jenis nutrient ni. Bakal momies atau plan nak hamil, sebaiknya makan Asid Folik 3 bulan sebelum mengandung atau sebelum kawin. . . Ramai salah faham “Asid Folik perlu dimakan masa pregnant”. Sebenarnya, ia perlu cukup dalam badan bakal ibu. Kerana ia diperlukan seawal 30 hari selepas persenyawaan berlaku. Ini kerana Asid Folik berfungsi mengelakkan bayi dari kecacatan pada saraf tunjang dan otaknya iaitu Neural Tube Defects (NTD) . . Masa mak-mak kita dulu, diorag banyak makan ulam. Makanan berkhasiat. Kita zaman sekarang, sayur pun sudah kurang berzat. . Antara kecatatan yang berlaku akibat kurang Asid Folik: . 👶🏻 Bayi lahir tanpa tempurung kepala (Anencephaly) . 👶🏻 Bayi bonjol di bahagian leher (Encephalocele) . 👶🏻 Bonjolan di bahagian tulang belakang bayi (Spina Bifida) . . Dengan memakan Asid Folik, ibu hamil boleh mengelakkan risiko tersebut sebanyak 75% ! . . Zat besi pula penting untuk pastikan sel darah merah dapat dihasilkan secukupnya untuk ibu dan janin. Bila darah cukup dan berkualiti, oksigen dan nutrient dapat disalurkan pada bayi. Ibu juga kelihatan sihat bertenaga. . Kesan HB RENDAH kepada bayi dalam kandungan:. 👶🏻 Pertumbuhan janin terbantut 👶🏻 Lahir tidak cukup bulan 👶🏻 Berat bayi kurang daripda 2.5kg 👶🏻 Anak lemas semasa lahir atau mati ketika dilahirkan . Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul. . @pakar.vitamin 019-2682710 Your Most Wanted Shaklee Independent Dist.. . #shaklee #shakleecodshahalam #shakleeshahalam #shakleebukitjelutong #shakleecod #sethamilshaklee #shakleereadystockshahalam #shakleemurah #omegaguard #shakleepromo #shakleettdijaya #shakleemurah #HBrendah #teaminstamf #vscocam #tekan #sayajual #sayabeli #igersmalaysia #mudahterhibur #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ttcmalaysia #pumpsusumurah #pantang44hari #makananibupantang
#feedbackcustomershaklee . Whatsapp Ina sekarang 💜 . Link kat bio 👆 http://www.wasap.my/60198440078/ . Your Trusted SID, Ina . #VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #setkecantikanshaklee #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #setkecantikanshaklee #setresdungshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #herblax #omegaguard #herblax #mealshake #vivix
KURUS SECARA SELAMAT DAN BERKESAN DENGAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum . . Anda mengalami masalah berat badan? perut buncit? selulit? peha dan lengan besar? . . OMEGA GUARD dan HERB LAX merupakan jawapan kepada permasalahan anda . . Secara ringkasnya, . . OMEGA GUARD ⏩ Bakar lemak yang tak perlu dalam badan especially yang dah lama tersimpan . . HERB LAX ⏩ Bantu singkirkan lemak, melawaskan dan detoks keluar dari badan . . Apakah kelebihan SET KURUS SHAKLEE 🐝merendahkan paras kolesterol 🐝mencegah salur darah dari tersumbat 🐝mengelakkan masalah obesiti 🐝menguatkan daya ingatan 🐝membakar lemak dengan cepat 🐝meningkatkan metabolisme 🐝mencuci usus 🐝mengatasi masalah sembelit 🐝melicinkan dan menjadikan kulit pinkish . . Kalau awak jenis selera makan tak terkawal, boleh add on ESP atau CINCH SHAKE untuk memberikan rasa kenyang dan mengelakkan awak kerap mengunyah sepanjang hari . . Boleh wasap untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . . FATIN 010-9643970 . . #shaklee #omegaguard #herblax #esp #kurus #slimming #shakleejb #shakleearau #shakleekuantan #shakleeuitm #shakleestudent #bazaar #bazarpaknil
KURUS SECARA SELAMAT DAN BERKESAN DENGAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum . . Anda mengalami masalah berat badan? perut buncit? selulit? peha dan lengan besar? . . OMEGA GUARD dan HERB LAX merupakan jawapan kepada permasalahan anda . . Secara ringkasnya, . . OMEGA GUARD ⏩ Bakar lemak yang tak perlu dalam badan especially yang dah lama tersimpan . . HERB LAX ⏩ Bantu singkirkan lemak, melawaskan dan detoks keluar dari badan . . Apakah kelebihan SET KURUS SHAKLEE 🐝merendahkan paras kolesterol 🐝mencegah salur darah dari tersumbat 🐝mengelakkan masalah obesiti 🐝menguatkan daya ingatan 🐝membakar lemak dengan cepat 🐝meningkatkan metabolisme 🐝mencuci usus 🐝mengatasi masalah sembelit 🐝melicinkan dan menjadikan kulit pinkish . . Kalau awak jenis selera makan tak terkawal, boleh add on ESP atau CINCH SHAKE untuk memberikan rasa kenyang dan mengelakkan awak kerap mengunyah sepanjang hari . . Boleh wasap untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . . FATIN 010-9643970 . . #shaklee #omegaguard #herblax #esp #kurus #slimming #shakleejb #shakleearau #shakleekuantan #shakleeuitm #shakleestudent #bazaar #bazarpaknil
MAKAN BAKAR-BAKAR SEDAP TAPI BAKAR LEMAK LAGI SEDAP. Akak cukup suka 2 item ini Lepas makan 2 item ini akak akan berpeluh2 merecik2. Lepas tu apa yang best akak ada inch loss jadi lemak di perut dan lengan akak memang hilang. Camner akak tau hilang? Sebab akak boleh sarung baju lama masa zaman anak dara lagi. Lecithin bagus untuk bakar lemak baru sebab emulsi lemak. Manakala omega guard ini bakar lemak lama iaitu visceral fat diorgan. Bestnya omega guard bagus untuk jantung juga sebab elak pembentukan kolsterol. Maka korang kalau nak bakar lemak meh makan 2 item ini. Memang best la 2 item ini. Yang penting inchloss daripada weight loss tapi lepas tu naik semula berat badan. Kak pija 0177617941 #lecithin #omegaguard #setcantik #setdetox #setjeragat #setjerawat #kolagen #dsv #shakleeagent #tamanscientex #tamanscientexpasirgudang #pasirgudangjohor #duckscarves #zianazainsworld #telekungsitikhadijah #shakleemalaysia
Assalamualaikum & Hai 😄 - - Ramai yang tanya pada Fikah , supplemen Shaklee apa sesuai untuk kesihatan mata 👁👁 ? Tanpa buang masa, Fikah suggest supplement yang terbaik untuk mata ialah CAROTOMAX !! - - Carotomax digabungkan dengan 6 varieti karotena yang diekstrak dari sayuran & buah - buahan yang tinggi sifat antioksidan seperti buah anggur , brokoli , tomato , rumpai laut , kentang dan minyak sawit . - - - Antara kebaikan CAROTOMAX ialah , satu kapsul Carotomax membekalkan lebih 13mg kebaikan karotenoid semulajadi yg sangat bagus utk kesihatan dan 6 khasiat varieti kontena yg memberikan kebaikan karotenoid yang lengkap untuk didapati daripada diet harian seperti , - - 1) Alpha Carotene - untuk penglihatan malam , menjaga kesihatan mata , menghalang degeneragi penglihatan . 2) Beta Carotene - Memperbaiki kulit , mempercepatkan pemulihan luka , mempertingkatkan sistem imunisasi , mengurangkan risiko kanser usus , payudara dan prostat . 3) Astaxanthin - Pigmen di dalam alga & fitplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon , tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut , sumber yang tulen dan poten . Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol . 4) Lycopene - bersifat antioksida , menghalang penuaan organ , mengurangkan penyakit kelenjar prostat , untuk kesihatan serviks , jantng dan menguatkan sistem imun. 5) Lutien - menyekat katarak , glaucoma , AMD (penyakit macular berkaitan umur) 6) Zeaxanthin - Melindungi mata, menurah cahaya gelombang biru pendek berbahaya , mengurangkan risiko kanser ovari & payudara termasuk endomentrial & serviks . - - Carotomax juga membantu mempertingkatkan penglihatan , menggalakkan perkembangan nirmal & sihat , meredakan penyakit kulit , menghalang infleksi melawan kanser dan membantu menjaga kesihatan sel darah putih dan merah . - - Jika nak tahu lebih lanjut Carotomax dan nak dapat harga istimewa bagi setiap produk Shaklee. Boleh hubungi Fikah di WhatsApp, Your Favourite SID Nurul Syafiqah 017-8732674
KURUS SECARA SELAMAT DAN BERKESAN DENGAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum . . Anda mengalami masalah berat badan? perut buncit? selulit? peha dan lengan besar? . . OMEGA GUARD dan HERB LAX merupakan jawapan kepada permasalahan anda . . Secara ringkasnya, . . OMEGA GUARD ⏩ Bakar lemak yang tak perlu dalam badan especially yang dah lama tersimpan . . HERB LAX ⏩ Bantu singkirkan lemak, melawaskan dan detoks keluar dari badan . . Apakah kelebihan SET KURUS SHAKLEE 🐝merendahkan paras kolesterol 🐝mencegah salur darah dari tersumbat 🐝mengelakkan masalah obesiti 🐝menguatkan daya ingatan 🐝membakar lemak dengan cepat 🐝meningkatkan metabolisme 🐝mencuci usus 🐝mengatasi masalah sembelit 🐝melicinkan dan menjadikan kulit pinkish . . Kalau awak jenis selera makan tak terkawal, boleh add on ESP atau CINCH SHAKE untuk memberikan rasa kenyang dan mengelakkan awak kerap mengunyah sepanjang hari . . Boleh wasap untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . . FATIN 010-9643970 . . #shaklee #omegaguard #herblax #esp #kurus #slimming #shakleejb #shakleearau #shakleekuantan #shakleeuitm #shakleestudent #bazaar #bazarpaknil
Assalamualaikum & Hai 😄 - - Ramai yang tanya pada Fikah , supplemen Shaklee apa sesuai untuk kesihatan mata 👁👁 ? Tanpa buang masa, Fikah suggest supplement yang terbaik untuk mata ialah CAROTOMAX !! - - Carotomax digabungkan dengan 6 varieti karotena yang diekstrak dari sayuran & buah - buahan yang tinggi sifat antioksidan seperti buah anggur , brokoli , tomato , rumpai laut , kentang dan minyak sawit . - - - Antara kebaikan CAROTOMAX ialah , satu kapsul Carotomax membekalkan lebih 13mg kebaikan karotenoid semulajadi yg sangat bagus utk kesihatan dan 6 khasiat varieti kontena yg memberikan kebaikan karotenoid yang lengkap untuk didapati daripada diet harian seperti , - - 1) Alpha Carotene - untuk penglihatan malam , menjaga kesihatan mata , menghalang degeneragi penglihatan . 2) Beta Carotene - Memperbaiki kulit , mempercepatkan pemulihan luka , mempertingkatkan sistem imunisasi , mengurangkan risiko kanser usus , payudara dan prostat . 3) Astaxanthin - Pigmen di dalam alga & fitplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon , tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut , sumber yang tulen dan poten . Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol . 4) Lycopene - bersifat antioksida , menghalang penuaan organ , mengurangkan penyakit kelenjar prostat , untuk kesihatan serviks , jantng dan menguatkan sistem imun. 5) Lutien - menyekat katarak , glaucoma , AMD (penyakit macular berkaitan umur) 6) Zeaxanthin - Melindungi mata, menurah cahaya gelombang biru pendek berbahaya , mengurangkan risiko kanser ovari & payudara termasuk endomentrial & serviks . - - Carotomax juga membantu mempertingkatkan penglihatan , menggalakkan perkembangan nirmal & sihat , meredakan penyakit kulit , menghalang infleksi melawan kanser dan membantu menjaga kesihatan sel darah putih dan merah . - - Jika nak tahu lebih lanjut Carotomax dan nak dapat harga istimewa bagi setiap produk Shaklee. Boleh hubungi Fikah di WhatsApp, Your Favourite SID Nurul Syafiqah 017-8732674
KURUS SECARA SELAMAT DAN BERKESAN DENGAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum . . Anda mengalami masalah berat badan? perut buncit? selulit? peha dan lengan besar? . . OMEGA GUARD dan HERB LAX merupakan jawapan kepada permasalahan anda . . Secara ringkasnya, . . OMEGA GUARD ⏩ Bakar lemak yang tak perlu dalam badan especially yang dah lama tersimpan . . HERB LAX ⏩ Bantu singkirkan lemak, melawaskan dan detoks keluar dari badan . . Apakah kelebihan SET KURUS SHAKLEE 🐝merendahkan paras kolesterol 🐝mencegah salur darah dari tersumbat 🐝mengelakkan masalah obesiti 🐝menguatkan daya ingatan 🐝membakar lemak dengan cepat 🐝meningkatkan metabolisme 🐝mencuci usus 🐝mengatasi masalah sembelit 🐝melicinkan dan menjadikan kulit pinkish . . Kalau awak jenis selera makan tak terkawal, boleh add on ESP atau CINCH SHAKE untuk memberikan rasa kenyang dan mengelakkan awak kerap mengunyah sepanjang hari . . Boleh wasap untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . . FATIN 010-9643970 . . #shaklee #omegaguard #herblax #esp #kurus #slimming #shakleejb #shakleearau #shakleekuantan #shakleeuitm #shakleestudent #bazaar #bazarpaknil
Assalamualaikum & Hai 😄 - - Ramai yang tanya pada Fikah , supplemen Shaklee apa sesuai untuk kesihatan mata 👁👁 ? Tanpa buang masa, Fikah suggest supplement yang terbaik untuk mata ialah CAROTOMAX !! - - Carotomax digabungkan dengan 6 varieti karotena yang diekstrak dari sayuran & buah - buahan yang tinggi sifat antioksidan seperti buah anggur , brokoli , tomato , rumpai laut , kentang dan minyak sawit . - - - Antara kebaikan CAROTOMAX ialah , satu kapsul Carotomax membekalkan lebih 13mg kebaikan karotenoid semulajadi yg sangat bagus utk kesihatan dan 6 khasiat varieti kontena yg memberikan kebaikan karotenoid yang lengkap untuk didapati daripada diet harian seperti , - - 1) Alpha Carotene - untuk penglihatan malam , menjaga kesihatan mata , menghalang degeneragi penglihatan . 2) Beta Carotene - Memperbaiki kulit , mempercepatkan pemulihan luka , mempertingkatkan sistem imunisasi , mengurangkan risiko kanser usus , payudara dan prostat . 3) Astaxanthin - Pigmen di dalam alga & fitplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon , tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut , sumber yang tulen dan poten . Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol . 4) Lycopene - bersifat antioksida , menghalang penuaan organ , mengurangkan penyakit kelenjar prostat , untuk kesihatan serviks , jantng dan menguatkan sistem imun. 5) Lutien - menyekat katarak , glaucoma , AMD (penyakit macular berkaitan umur) 6) Zeaxanthin - Melindungi mata, menurah cahaya gelombang biru pendek berbahaya , mengurangkan risiko kanser ovari & payudara termasuk endomentrial & serviks . - - Carotomax juga membantu mempertingkatkan penglihatan , menggalakkan perkembangan nirmal & sihat , meredakan penyakit kulit , menghalang infleksi melawan kanser dan membantu menjaga kesihatan sel darah putih dan merah . - - Jika nak tahu lebih lanjut Carotomax dan nak dapat harga istimewa bagi setiap produk Shaklee. Boleh hubungi Fikah di WhatsApp, Your Favourite SID Nurul Syafiqah 017-8732674
KURUS SECARA SELAMAT DAN BERKESAN DENGAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum . . Anda mengalami masalah berat badan? perut buncit? selulit? peha dan lengan besar? . . OMEGA GUARD dan HERB LAX merupakan jawapan kepada permasalahan anda . . Secara ringkasnya, . . OMEGA GUARD ⏩ Bakar lemak yang tak perlu dalam badan especially yang dah lama tersimpan . . HERB LAX ⏩ Bantu singkirkan lemak, melawaskan dan detoks keluar dari badan . . Apakah kelebihan SET KURUS SHAKLEE 🐝merendahkan paras kolesterol 🐝mencegah salur darah dari tersumbat 🐝mengelakkan masalah obesiti 🐝menguatkan daya ingatan 🐝membakar lemak dengan cepat 🐝meningkatkan metabolisme 🐝mencuci usus 🐝mengatasi masalah sembelit 🐝melicinkan dan menjadikan kulit pinkish . . Kalau awak jenis selera makan tak terkawal, boleh add on ESP atau CINCH SHAKE untuk memberikan rasa kenyang dan mengelakkan awak kerap mengunyah sepanjang hari . . Boleh wasap untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . . FATIN 010-9643970 . . #shaklee #omegaguard #herblax #esp #kurus #slimming #shakleejb #shakleearau #shakleekuantan #shakleeuitm #shakleestudent #bazaar #bazarpaknil
KURUS SECARA SELAMAT DAN BERKESAN DENGAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum . . Anda mengalami masalah berat badan? perut buncit? selulit? peha dan lengan besar? . . OMEGA GUARD dan HERB LAX merupakan jawapan kepada permasalahan anda . . Secara ringkasnya, . . OMEGA GUARD ⏩ Bakar lemak yang tak perlu dalam badan especially yang dah lama tersimpan . . HERB LAX ⏩ Bantu singkirkan lemak, melawaskan dan detoks keluar dari badan . . Apakah kelebihan SET KURUS SHAKLEE 🐝merendahkan paras kolesterol 🐝mencegah salur darah dari tersumbat 🐝mengelakkan masalah obesiti 🐝menguatkan daya ingatan 🐝membakar lemak dengan cepat 🐝meningkatkan metabolisme 🐝mencuci usus 🐝mengatasi masalah sembelit 🐝melicinkan dan menjadikan kulit pinkish . . Kalau awak jenis selera makan tak terkawal, boleh add on ESP atau CINCH SHAKE untuk memberikan rasa kenyang dan mengelakkan awak kerap mengunyah sepanjang hari . . Boleh wasap untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . . FATIN 010-9643970 . . #shaklee #omegaguard #herblax #esp #kurus #slimming #shakleejb #shakleearau #shakleekuantan #shakleeuitm #shakleestudent #bazaar #bazarpaknil
~RAMUAN HERBAL BLEND~ . Hari ni saya nak share 4 Ramuan Penting dalam Herbal Cream Shaklee. Kenapa Herbal Blend huda wajib kn ada pada setiap rumah ? Sebab herbal blend ni MULTIPURPOSE . 1. Horse Chestnut / Buah berangan . . 💗Membantu melawan tanda-tanda penuaan pada kulit, ciri-cirinya yang anti radang seperti mengurangkan bengkak, lebam di kulit, dan memperbaiki lebam dan kebiruan pada kulit akibat kapilari darah pecah di bawah kulit. . 2. Sage. . 💗Herba ini dapat membantu meningkatkan peredaran darah dan merangsang pembaharuan sel-sel. Ianya juga kaya dengan vitamin A dan kalsium serta antioksidannya membantu memerangi radikal bebas pada kulit. 3. Rosemary. . 💗Rosemary merupakan sumber zat besi , kalsium, dan vitamin B6 yang menyokong tahap kolagen yang sihat . Kaya dengan mangan dan mineral yang membantu mengurangkan kedutan dan mengelakkan kulit menjadi rosak. . 💗Apabila adanya radikal bebas pada kulit kita ia bukan sahaja merosakkan kulit malah membawa kedutan, tona tidak sekata serta kendur. . 4. Yarrow . 💗Yarrow ini pula mengandungi bahan anti radang dan anti septik. Di mana, ia dapat memperbaiki tisu yang rosak di dalam badan . Ia boleh dipraktikkan bagi kegunaan luar , menyembuhkan luka , luka terbakar , ulser , alahan kulit dan juga bengkak . Jom grab HERBAL BLEND yang paling hot ni! . . WhatsApp saya untuk dapatkan SPECIAL CONSULTATION dan SPECIAL PRICE di 0173707802 . #shaklee #shaklee.keyrizhq #keyrizshaklee #shakleemalaysia #setcantik #setkecantikanshaklee #shakleetangkak #shakleemuar #sayajual #sayajualshaklee #vivix #vitaminCshaklee #vitamineshaklee #shakleemelaka #shakleeselandar #shakleenegerisembilan #shakleepromosi #sethamil #glacomplexshaklee #ostematrix #kulitcerah #omegaguard #espshaklee #shakleeperlis #shakleekedah #shakleeselangor #shakleeipoh #shakleeperak #shakleejohor #setcantik #herbalblend
Good morning! . . Macam biasa pagi pagi nie kita minum ESP dulu! 😬 . . Untuk lebih kenyang kita mix kan ESP dengan Cinch shakes nie. . . Highly recommendedn untuk yg nak kurus atau diet sihat! . . Nak tanya apa apa boleh terus whatsapp nadia kayy😘 . . Nadia | 0146086386
Ada yang tanya yaya supplements shaklee yang mana satu yang memang under bajet. Sebab ada jugak customer yaya yang rata-rata student nak cuba produk shaklee yang lebih bajet. - - So, yaya solution untuk korang is VITAMIN C SHAKLEE. Dalam ni ada 180 tablet which is sangat banyak. - - 🍊️ Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 🍊 Perlindungan sinar UV 🍊️ Mengurangkan kesan SUNBURN 🍊️ Menjadikan kulit lebih gebu 🍊️ Melembabkan kulit dari dalam 🍊️ Mengurangkan minyak dekat muka 🍊 Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan 🍊️ Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊️ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka 🍊️ Mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊️ Membantu kelihatan lebih muda - - Berminat nak cuba? Whatsapp Yaya laju - laju untuk order / pertanyaan - - Yaya latif +60177404704 - - #setkurusshaklee #setkecantikanshaklee #setjerawatshaklee #sethamilshaklee #esp #vivixpromo #alfalfa #garliccomplex #setdetoksshaklee #vitaleashaklee #cinchshake #bcomplex #ostematrikshaklee #setsuburshaklee #herbalblendshaklee #setsendi #glacomplex #omegaguard #vivixshaklee #herblaxshaklee #lecithin #carotomax #collagenpowder #setparutshaklee #setresdungshaklee #setberatshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee
Ada yang tanya yaya supplements shaklee yang mana satu yang memang under bajet. Sebab ada jugak customer yaya yang rata-rata student nak cuba produk shaklee yang lebih bajet. - - So, yaya solution untuk korang is VITAMIN C SHAKLEE. Dalam ni ada 180 tablet which is sangat banyak. - - 🍊️ Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 🍊 Perlindungan sinar UV 🍊️ Mengurangkan kesan SUNBURN 🍊️ Menjadikan kulit lebih gebu 🍊️ Melembabkan kulit dari dalam 🍊️ Mengurangkan minyak dekat muka 🍊 Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan 🍊️ Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊️ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka 🍊️ Mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊️ Membantu kelihatan lebih muda - - Berminat nak cuba? Whatsapp Yaya laju - laju untuk order / pertanyaan - - Yaya latif +60177404704 - - #setkurusshaklee #setkecantikanshaklee #setjerawatshaklee #sethamilshaklee #esp #vivixpromo #alfalfa #garliccomplex #setdetoksshaklee #vitaleashaklee #cinchshake #bcomplex #ostematrikshaklee #setsuburshaklee #herbalblendshaklee #setsendi #glacomplex #omegaguard #vivixshaklee #herblaxshaklee #lecithin #carotomax #collagenpowder #setparutshaklee #setresdungshaklee #setberatshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee
Ada yang tanya yaya supplements shaklee yang mana satu yang memang under bajet. Sebab ada jugak customer yaya yang rata-rata student nak cuba produk shaklee yang lebih bajet. - - So, yaya solution untuk korang is VITAMIN C SHAKLEE. Dalam ni ada 180 tablet which is sangat banyak. - - 🍊️ Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 🍊 Perlindungan sinar UV 🍊️ Mengurangkan kesan SUNBURN 🍊️ Menjadikan kulit lebih gebu 🍊️ Melembabkan kulit dari dalam 🍊️ Mengurangkan minyak dekat muka 🍊 Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan 🍊️ Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊️ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka 🍊️ Mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊️ Membantu kelihatan lebih muda - - Berminat nak cuba? Whatsapp Yaya laju - laju untuk order / pertanyaan - - Yaya latif +60177404704 - - #setkurusshaklee #setkecantikanshaklee #setjerawatshaklee #sethamilshaklee #esp #vivixpromo #alfalfa #garliccomplex #setdetoksshaklee #vitaleashaklee #cinchshake #bcomplex #ostematrikshaklee #setsuburshaklee #herbalblendshaklee #setsendi #glacomplex #omegaguard #vivixshaklee #herblaxshaklee #lecithin #carotomax #collagenpowder #setparutshaklee #setresdungshaklee #setberatshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee
5KG HILANG UOLLS. . KONSISTEN DENGAN SET KURUS SHAKLEE YG HOT NI. . Ini dia set kurus paling JIMAT, MURAH, PERMINTAAN TINGGI, ORANG MESTI REPEAT BELI, BERKESAN & SEMULAJADI! . Alfalfa, Esp dan lecithin nie lengkap bagi mereka yg banyak lemak.... . Sesuai juga utk mereka: 😆yg banyak toksin dlm badan, 😆yg berperut buncit, 😆yg susah nak membuang, 😆yg jenis melantak segala macam jenis makanan, 😆yg rasa badan dorang berat semacam 😆yg rasa nak kurus . . . Ade yg nk cuba?? Meh roger kite...0193895811 utk harga best! . #alfalfacomplex #lecithin #setkurusshaklee #setkurusmurah #herblax #slimmingsetshaklee #omegaguard #cinchshakle #shakleeeffect #shakleemurah #ShakleeSkudai #shakleemutiararini #shakleejb #shakleejohor #shakleeutm #shakleejohorbahru #shakleepalingmurah #shakleesabah #ShakleeEffects #shakleetestimoni #codshakleeutm #shakleehargastudentmurah #shakleebestprice #shakleehargaspecial #shakleehargapromo #shakleehargatermurah #shakleetermurah #codshakleejb #shakleepromo #shakleeutm #codshakleeskudai
Bismillah Assalamualaikum & hi semua 💖 BASIC BEAUTY is my favoritas! Why why why? Sebab ini adalah sebab, kenapa kenapa kenapa saya terjebak dengan SHAKLEE? Meh Ain cerita kelebihan ESP + VITA C DALAM SET BASIC BEAUTY YA ESP 🌼 Membentuk sel kulit baru yang lebih sihat 🌼 Glowing skin 🌼 Kulit lebih cerah dan berseri 🌼 Mengurangkan stretchmarks (wow) 🌼 Instant energy & breakfast 🌼 Memberi tenaga berpanjangan 🌼 Sumber protein lengkap 🌼 Rasa kenyang yang berpanjangan VITA C 🌼 Menggalakkan penghasilan kolagen 🌼 Menjadi sunblock semulajadi 🌼 menghilangkan surnburn 🌼 Mengecilkan pori 🌼 Membunuh JERAWAT 🌼 Menegangkan kulit 🌼 Meningkatkan sistem pertahanan badan 🌼 Mengelakkan inflamasi 🌼 Anti resdung Best tak? Best gila kan? Ain memang jual harga TERLAJAK LARIS JE. Jangan risau. Untuk order @ booking boleh whatsapp Ain ya. SPECIAL CONSULTATION, CARA MAKAN, CARA BUAT MASKER AKAN DIAJAR! 💕 Memuah! Ain Khalid +6019-7346448 #shakleemalaysia #shakleemelaka #shakleejohor #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleemuar #shakeebatupahat #shakleesemerah #shakleemerlimau #shakleeutem #shakleebakri #shakleetanjungagas #shakleesungaiabong #vitamincshaklee #vitamineshaklee #bcomplex #glacomplex #vivix #espshaklee #collagenpowder #omegaguard
Bismillah Assalamualaikum & hi semua 💖 BASIC BEAUTY is my favoritas! Why why why? Sebab ini adalah sebab, kenapa kenapa kenapa saya terjebak dengan SHAKLEE? Meh Ain cerita kelebihan ESP + VITA C DALAM SET BASIC BEAUTY YA ESP 🌼 Membentuk sel kulit baru yang lebih sihat 🌼 Glowing skin 🌼 Kulit lebih cerah dan berseri 🌼 Mengurangkan stretchmarks (wow) 🌼 Instant energy & breakfast 🌼 Memberi tenaga berpanjangan 🌼 Sumber protein lengkap 🌼 Rasa kenyang yang berpanjangan VITA C 🌼 Menggalakkan penghasilan kolagen 🌼 Menjadi sunblock semulajadi 🌼 menghilangkan surnburn 🌼 Mengecilkan pori 🌼 Membunuh JERAWAT 🌼 Menegangkan kulit 🌼 Meningkatkan sistem pertahanan badan 🌼 Mengelakkan inflamasi 🌼 Anti resdung Best tak? Best gila kan? Ain memang jual harga TERLAJAK LARIS JE. Jangan risau. Untuk order @ booking boleh whatsapp Ain ya. SPECIAL CONSULTATION, CARA MAKAN, CARA BUAT MASKER AKAN DIAJAR! 💕 Memuah! Ain Khalid +6019-7346448 #shakleemalaysia #shakleemelaka #shakleejohor #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleemuar #shakeebatupahat #shakleesemerah #shakleemerlimau #shakleeutem #shakleebakri #shakleetanjungagas #shakleesungaiabong #vitamincshaklee #vitamineshaklee #bcomplex #glacomplex #vivix #espshaklee #collagenpowder #omegaguard
Bismillah Assalamualaikum & hi semua 💖 BASIC BEAUTY is my favoritas! Why why why? Sebab ini adalah sebab, kenapa kenapa kenapa saya terjebak dengan SHAKLEE? Meh Ain cerita kelebihan ESP + VITA C DALAM SET BASIC BEAUTY YA ESP 🌼 Membentuk sel kulit baru yang lebih sihat 🌼 Glowing skin 🌼 Kulit lebih cerah dan berseri 🌼 Mengurangkan stretchmarks (wow) 🌼 Instant energy & breakfast 🌼 Memberi tenaga berpanjangan 🌼 Sumber protein lengkap 🌼 Rasa kenyang yang berpanjangan VITA C 🌼 Menggalakkan penghasilan kolagen 🌼 Menjadi sunblock semulajadi 🌼 menghilangkan surnburn 🌼 Mengecilkan pori 🌼 Membunuh JERAWAT 🌼 Menegangkan kulit 🌼 Meningkatkan sistem pertahanan badan 🌼 Mengelakkan inflamasi 🌼 Anti resdung Best tak? Best gila kan? Ain memang jual harga TERLAJAK LARIS JE. Jangan risau. Untuk order @ booking boleh whatsapp Ain ya. SPECIAL CONSULTATION, CARA MAKAN, CARA BUAT MASKER AKAN DIAJAR! 💕 Memuah! Ain Khalid +6019-7346448 #shakleemalaysia #shakleemelaka #shakleejohor #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleemuar #shakeebatupahat #shakleesemerah #shakleemerlimau #shakleeutem #shakleebakri #shakleetanjungagas #shakleesungaiabong #vitamincshaklee #vitamineshaklee #bcomplex #glacomplex #vivix #espshaklee #collagenpowder #omegaguard
Bismillah Assalamualaikum & hi semua 💖 BASIC BEAUTY is my favoritas! Why why why? Sebab ini adalah sebab, kenapa kenapa kenapa saya terjebak dengan SHAKLEE? Meh Ain cerita kelebihan ESP + VITA C DALAM SET BASIC BEAUTY YA ESP 🌼 Membentuk sel kulit baru yang lebih sihat 🌼 Glowing skin 🌼 Kulit lebih cerah dan berseri 🌼 Mengurangkan stretchmarks (wow) 🌼 Instant energy & breakfast 🌼 Memberi tenaga berpanjangan 🌼 Sumber protein lengkap 🌼 Rasa kenyang yang berpanjangan VITA C 🌼 Menggalakkan penghasilan kolagen 🌼 Menjadi sunblock semulajadi 🌼 menghilangkan surnburn 🌼 Mengecilkan pori 🌼 Membunuh JERAWAT 🌼 Menegangkan kulit 🌼 Meningkatkan sistem pertahanan badan 🌼 Mengelakkan inflamasi 🌼 Anti resdung Best tak? Best gila kan? Ain memang jual harga TERLAJAK LARIS JE. Jangan risau. Untuk order @ booking boleh whatsapp Ain ya. SPECIAL CONSULTATION, CARA MAKAN, CARA BUAT MASKER AKAN DIAJAR! 💕 Memuah! Ain Khalid +6019-7346448 #shakleemalaysia #shakleemelaka #shakleejohor #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleemuar #shakeebatupahat #shakleesemerah #shakleemerlimau #shakleeutem #shakleebakri #shakleetanjungagas #shakleesungaiabong #vitamincshaklee #vitamineshaklee #bcomplex #glacomplex #vivix #espshaklee #collagenpowder #omegaguard
Ok sebelum tidur dah telan #omegaguard #shaklee untuk bantu kurangkan #kolesterol jahat & bantu kawal berat badan🙂 Tengah on diet ni hope misi #lossweight berjaya sebelum raya haji☺️ Mujur ada SET KURUS SHAKLEE inshaallah boleh bantu #kurus nih🤗
Hasil shopping online semalam.. Semua sudah bertuan.. For COD & Postage Shaklee, boleh jer wassup kak ekin terus yer.. 😘 ▶ www.wasap.my/60122591056/aboutshaklee #ShakleebyEkinMazlan #shakleebukitkatil #shakleemelakatengah #shakleeMelaka #vitaminCShaklee #ostematrix #herbalblendshaklee #vitaleashaklee #multivitamin #lecithinshaklee #minyakikan #omegaguard
NUTRISI PENTING UNTUK IBU HAMIL - Assalamualaikum dan Hai Dearies;) . - Apabila hamil, banyak yang berubah.. Hormon, berat badan, selera makan, tenaga.. - Oleh itu, bakal mommy sangat MEMERKLUKAN supplement tambahan yang boleh membantu memberi tenaga kepada bakal mommy.. - - Set Hamil Shaklee mengandungi: - 🎀 Vitamin C (tahan 6 bulan) . 🍼Memperbaiki sistem peredaran darah 🍼 Meningkatkan sistem imun ibu 🍼 Mencerahkan kulit ibu dan bayi - 🎀 B Complex (tahan 2 bulan) . 🍼Mengandungi asid folik yang baik bagi wanita hamil 🍼 Mengurangkan risiko kecacatan pada janin 🍼 Mengurangkan kecacatan saraf pada bayi - 🎀 Vitalea (tahan 2 bulan) . 🍼 Membantu pembinaan darah dan pembesaran janin 🍼Membantu menstabilkan badan HB darah ibu - 🎀Ostematrix (tahan 1bulan) . 🍼 Membantu pembinaan sel, pertumbuhan gigi 🍼 Membantu pembentukan tulang bayi 🍼Menggantikan kalsium yang telah diserap oleh bayi - 🎀Omega Guard (tahan 1 bulan) . 🍼 Membantu pembentukan otak bayi dari peringkat awal pembentukan . 🍼 Membantu ibu mengawal berat badan berlebihan seats semula jadi 🍼 Mengandungi nutrients utama untuk otak, sistem saraf dan retina janin - 🎀ESP (tahan 2 bulan) . 🍼 Membantu ibu lebih bertenaga 🍼 Membantu perkembangan tisu janin 🍼 Mengelakkan ibu terkena kencing manis 🍼 Menjadikan kulit ibu dan bayi lebih licin, gebu, putih dan halus - - Bagi bakal mommy, Hanna sangat suggestkan anda mengambil Set Hamil ni untuk kebaikan mommy dan baby.. - - Wasap atau PM Hanna untuk mengetahui details ye.. Hanna sedia membantu mommy!! 😊😊 - - Hanna || 01114319970 Stay healthy, beauty and happy 😉 #shakleepuchong #shakleesungaibuloh #shakleepayajaras #sethamil #setmengandung #shakleepuchongutama #shakleebandarbukitpuchong #shakleerawang #shakleegombak #shakleepuchongjaya #sethamil #setpantang #setmenyusu #pantangmoden #esppromo #omegaguard #vitalea #vitamincshaklee
Kebaikan Omega Guard Shaklee . 1. Kesihatan Jantung ⭕ Mengurangkan keradangan Keradangan boleh menyebabkan kerosakan saluran darah dan menyebabkan penyakit jantung. . EPA dan DHA membantu dalam: ⭕ Mengawal triglyceride (kolestrol) dan tekanan darah. ⭕ Improve peredaran darah. ⭕Maintain a healthy heart rhythm. . 2. Fungsi Otak . Otak kita diperbuat daripada 60% lemak dan kebanyakan sistem saraf adalah daripada lemak. Bahagian cerebral cortex mengandungi lebih kurang 20% DHA. . EPA & DHA membantu : ⭕ Transmission of information between nerves. ⭕ Kesan positif terhadap mood, perlakuan, kognitif, memori dan pembelajaran. ⭕ Slow down apa-apa penyakit berkaitan kerosakan otak seperti Alzheimer dan dementia. . 3. Kesihatan sendi dan tulang . ⭕ Membantu kekalkan densiti mineral tulang. ⭕ Membantu pergerakan sendi ; lebih fleksibel, kurangkan bengkak dan sakit. . 4. Kebaikan bagi ibu hamil dan menyusu . ⭕ Membantu dalam perkembangan otak anak-anak dan sistem imunisasi ⭕ Membantu ibu berpantang untuk sentiasa positif. ⭕ Mengurangkan risiko elergik pada bayi. . ☎whatsapp ➡️0163676463 . #instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #omegaguardshakleetermurah #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #omegaguard #omegaguardmurah #omegaguardpromo #omegaguardshaklee #omegaguardpalingmurah #omegaguardshakleemurah
#ShakleeEffect #Shaklee #ShakleeDealer #kepong #shakleekepong #dropshipwanted #sajat #collagen #collagenpowder #sellerkepong #shakleekl #vitamin #supplementmurah #supplementcantik #tipscantik #cantik #sihat #tipssihat #freepostage #setkecantikan #sethamil #setpantang #setkurus #omegaguard #ostematrix #nutriferon #vitcplus #vite #esp #promotion
Minyak ikan yang disuling 3 peringkat agar segala toksin yang merbahaya seperti merkuri dibuang, tiada kontiminasi agar ianya selamat dimakan dan tiada bau hanyir ikan. . Minyak ikan Omega 3 mengandungi EPA dan DHA yang amat diperlukan untuk tumbesaran otak. Jika diambil oleh ibu mengandung, ia membantu tumbesaran baby dalam kandungan. Jika diambil oleh ibu menyusu, khasiatnya akan disalurkan kepada bayi. Disamping itu, ia juga membantu membantu ibu-ibu dapatkan kembali badan sebelum mengandung. . Omega 3 mempunyai sifat anti inflamasi. Ianya dapat melindungi jantung kita. Membantu melegakan gout, sakit sendi. . Banyak lagi kebaikan Omega 3 ni dan semuanya dapat diambil dengan hanya 3 biji OmegaGuard setiap hari. . Tengku Sofia 012-3390665 . #shakleebysofia #sayajualshaklee #terapiinstagram #codshakleegombak #shaklee #ibumengandung #kpj #hospitalbersalin #hospital #klinikpakar #minyakikan #shaklee #shakleemalaysia #shakleegombak #shakleesrigombak #pengedarshaklee #ejenshaklee #shakleebatucaves #kedaivitamingombakdanbatucaves #omegaguard #omega3 #shakleebysofia
In shaa Allah😍 #pengedarshakleemelaka
NUTRISI PENTING UNTUK IBU HAMIL - Assalamualaikum dan Hai Dearies;) . - Apabila hamil, banyak yang berubah.. Hormon, berat badan, selera makan, tenaga.. - Oleh itu, bakal mommy sangat MEMERKLUKAN supplement tambahan yang boleh membantu memberi tenaga kepada bakal mommy.. - - Set Hamil Shaklee mengandungi: - 🎀 Vitamin C (tahan 6 bulan) . 🍼Memperbaiki sistem peredaran darah 🍼 Meningkatkan sistem imun ibu 🍼 Mencerahkan kulit ibu dan bayi - 🎀 B Complex (tahan 2 bulan) . 🍼Mengandungi asid folik yang baik bagi wanita hamil 🍼 Mengurangkan risiko kecacatan pada janin 🍼 Mengurangkan kecacatan saraf pada bayi - 🎀 Vitalea (tahan 2 bulan) . 🍼 Membantu pembinaan darah dan pembesaran janin 🍼Membantu menstabilkan badan HB darah ibu - 🎀Ostematrix (tahan 1bulan) . 🍼 Membantu pembinaan sel, pertumbuhan gigi 🍼 Membantu pembentukan tulang bayi 🍼Menggantikan kalsium yang telah diserap oleh bayi - 🎀Omega Guard (tahan 1 bulan) . 🍼 Membantu pembentukan otak bayi dari peringkat awal pembentukan . 🍼 Membantu ibu mengawal berat badan berlebihan seats semula jadi 🍼 Mengandungi nutrients utama untuk otak, sistem saraf dan retina janin - 🎀ESP (tahan 2 bulan) . 🍼 Membantu ibu lebih bertenaga 🍼 Membantu perkembangan tisu janin 🍼 Mengelakkan ibu terkena kencing manis 🍼 Menjadikan kulit ibu dan bayi lebih licin, gebu, putih dan halus - - Bagi bakal mommy, Hanna sangat suggestkan anda mengambil Set Hamil ni untuk kebaikan mommy dan baby.. - - Wasap atau PM Hanna untuk mengetahui details ye.. Hanna sedia membantu mommy!! 😊😊 - - Hanna || 01114319970 Stay healthy, beauty and happy 😉 #shakleepuchong #shakleesungaibuloh #shakleepayajaras #sethamil #setmengandung #shakleepuchongutama #shakleebandarbukitpuchong #shakleerawang #shakleegombak #shakleepuchongjaya #sethamil #setpantang #setmenyusu #pantangmoden #esppromo #omegaguard #vitalea #vitamincshaklee
NUTRISI PENTING UNTUK IBU HAMIL - Assalamualaikum dan Hai Dearies;) . - Apabila hamil, banyak yang berubah.. Hormon, berat badan, selera makan, tenaga.. - Oleh itu, bakal mommy sangat MEMERKLUKAN supplement tambahan yang boleh membantu memberi tenaga kepada bakal mommy.. - - Set Hamil Shaklee mengandungi: - 🎀 Vitamin C (tahan 6 bulan) . 🍼Memperbaiki sistem peredaran darah 🍼 Meningkatkan sistem imun ibu 🍼 Mencerahkan kulit ibu dan bayi - 🎀 B Complex (tahan 2 bulan) . 🍼Mengandungi asid folik yang baik bagi wanita hamil 🍼 Mengurangkan risiko kecacatan pada janin 🍼 Mengurangkan kecacatan saraf pada bayi - 🎀 Vitalea (tahan 2 bulan) . 🍼 Membantu pembinaan darah dan pembesaran janin 🍼Membantu menstabilkan badan HB darah ibu - 🎀Ostematrix (tahan 1bulan) . 🍼 Membantu pembinaan sel, pertumbuhan gigi 🍼 Membantu pembentukan tulang bayi 🍼Menggantikan kalsium yang telah diserap oleh bayi - 🎀Omega Guard (tahan 1 bulan) . 🍼 Membantu pembentukan otak bayi dari peringkat awal pembentukan . 🍼 Membantu ibu mengawal berat badan berlebihan seats semula jadi 🍼 Mengandungi nutrients utama untuk otak, sistem saraf dan retina janin - 🎀ESP (tahan 2 bulan) . 🍼 Membantu ibu lebih bertenaga 🍼 Membantu perkembangan tisu janin 🍼 Mengelakkan ibu terkena kencing manis 🍼 Menjadikan kulit ibu dan bayi lebih licin, gebu, putih dan halus - - Bagi bakal mommy, Hanna sangat suggestkan anda mengambil Set Hamil ni untuk kebaikan mommy dan baby.. - - Wasap atau PM Hanna untuk mengetahui details ye.. Hanna sedia membantu mommy!! 😊😊 - - Hanna || 01114319970 Stay healthy, beauty and happy 😉 #shakleepuchong #shakleesungaibuloh #shakleepayajaras #sethamil #setmengandung #shakleepuchongutama #shakleebandarbukitpuchong #shakleerawang #shakleegombak #shakleepuchongjaya #sethamil #setpantang #setmenyusu #pantangmoden #esppromo #omegaguard #vitalea #vitamincshaklee
Assalamualaikum & Hai 💖 . . . TOP SELLER DI SHAKLEE . . Pernah tak rasa sakitnya senggugut? Rasa macam nak tikam perut sendiri? Lambat haid? Moody? Perut kembung? Insomnia? Kulit berjerawat? Badan berangin? Sembelit? So here fikah nak share kebaikan GLA COMPLEX SHAKLEE dengan u alls semua . Rugi ni wanita tak beli ☺☺ . . . KELEBIHAN GLA COMPLEX . . . ✅Menyelesaikan masalah haid ✅Menyelesaikan masalah sukar hamil ✅Ada cyst/fibroid ✅Risiko kanser ✅Kulit kusam , JERAGAT dan tona tidak sekata ✅Menguatkan dinding arteri ✅Memperbaiki tekstur rambut ✅Menguatkan kuku dan rambut ✅Menghalang tekanan darah tinggi ✅Membantu meningkatkan kesuburan bagi mereka yang sukar hamil - - - Jika berminat nak tahu more details tentang GLA COMPLEX , 📲WhatsApp 017 873 2674 NURUL SYAFIQAH
Устали от могильного однообразия уныло-апатичных, как под копирку, «развлекательных порталов»? Душа просит весны, радости и пива ярких впечатлений? Тогда вы пришли по адресу! Socbeat является агрегатором социальных трендов нового поколения и смеем Вас заверить – у нас собраны лишь достойные образчики социального творчества. Соцбит находит статьи, фото, видео и музыку в популярных соцсетях и, тщательно отбирая только лучшее, размещает их на Ваш взор и вкус. У нас есть фильмы, сериалы, обзоры, уроки и конечно же мемы. Ищите всё это и многое другое, используя слова или #хэштеги. Приятного просмотра и хорошего настроения!